Atatürk Resmi
E-İmza Başvuru İşlemleri

Nitelikli Elektronik Sertifika İşlemleri

Üniversitemiz e-imza yetkisi bulunan Akademik ve İdari Personeli  eimza@akdeniz.edu.tr  adresine aşağıdaki bilgileri göndererek e-imza başvurusunda bulanabilirler. E-imza ile ilgili işlemlerde Kamu Sertifikasyon Merkezi tarafından akdeniz.edu.tr uzantılı kurum e-postasından iletişime geçilmektedir. Bu nedenle @kamusm.gov.tr den gelen mailleri dikkate almanız gerekmektedir.
08.03.2022 tarihi itibari ile başvuru formu doldurma süreçlerinde yapılan iyileştirmeler kapsamında başvuru formu doldurma işlemi KAMU SM Online İşlemler sayfasından NES -> Bireysel İşlemler -> Başvuru İşlemleri menüsünden yapılacaktır.

E-imza başvurularında aşağıda istenen bilgileri e-imza başvuru formunu doldurarak eimza@akdeniz.edu.tr adresine gönderiniz.
e-imza başvuru formu için tıklayınız.

–TC Kimlik Numarası

–Ad Soyad

–akdeniz.edu.tr  uzantılı e-posta adresi

–Çalıştığınız Birim

–E-imza Başvuru Nedeni (İlk sertifika, Yenileme, Akıllı kart kayıp/çalıntı vb.)

İletişim adresi: eimza@akdeniz.edu.tr

Telefon:  1410 – 1453

Kilit Çözme Yardım için tıklayınız.

Sıkça Sorulan Sorular için tıklayınız.

Eklenme tarihi : 2021-04-15 11:36:16
Son güncelleme : 2022-04-05 11:16:00